Post Pertama untuk blog ajoibest.blogspot.my

Okey. Nak beritahu kepada kalian semua. Ini merupakan post pertama untuk blog ini.Tidak ada apa yang nak aku kongsikan. Apa yang pasti, aku sedang dalam proses mengubah hidup aku ke tahap yang lebih tinggi. Tinggi macam mana aku pun tak pasti. Yang pasti aku kena berubah dari sekarang juga.

Ada apa dengan blog ajoibest ni?Siapa Ajoi Best ni? Insyaallah kalau ada masa nanti akan kongsikan dengan korang semua.

Setelah sekian lama, kini aku dapat rasakan ada sesuatu yang ingin aku kongsikan minat aku iaitu melukis. Secara tidak sengaja, aku semangat nak berkarya melalui lukisan. 

Sekarang ini aku sedang menimba ilmu dengan Encik Youtube berkaitan dengan dunia kartun dan komik. Setelah selesai pertapaan aku nanti, aku akan mengorak langkah dan berkarya.

Segala karya, rintihan, suka duka aku menulis dan melukis akan dinukilkan disini untuk tatapan anda semua. Harap hobi dan cita-cita murni aku ini akan memeriahkan dunia korang semua dan membawa kebaikan dunia dan akhirat.

Sekian...

1 comment: